Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven kunnen als HTML of tekst e-mail (afhankelijk van de voorkeur van de ontvanger) worden verstuurd aan alle geregistreerde bezoekers van de website of aan een zelf te uploaden bestand van
e-mailadressen. Nieuwsbrieven kunnen in de vormgeving van de website worden verstuurd of in een aparte vormgeving (meer geschikt voor e-mailprogramma's).

Van elke verstuurde nieuwsbrief kan het effect nauwkeurig worden gemeten en worden gevolgd: van het aantal personen dat de nieuwsbrief heeft geopend tot het klikgedrag op de verschillende hyperlinks in de nieuwsbrief. Dit kan via de statistieken worden bepaald.

De nieuwsbrief-module bestaat uit verschillende onderdelen:

Direct naar:

NB: de nieuwsbrieven worden verstuurd vanaf een mailserver die niet hetzelfde ip-adres heeft als de website zelf. Het kan voorkomen dat sommige ontvangende mailservers de nieuwsbrieven dan niet accepteren. In dat geval kan het toevoegen van een SPF/DKIM record helpen.