Afbeeldingen

Via de knop  'Afbeeldingen' kunt u zelf afbeeldingen invoegen in de tekst. Door op de knop te klikken verschijnt een popup-venster met uitgebreide mogelijkheden voor het selecteren en beheren van afbeeldingen. U kunt dit popup-venster ook oproepen door in de werkbalk naar "Invoegen" en vervolgens naar ' Afbeelding...' te gaan.

Bovenaan het popup-venster ziet u de tabjes die stuk voor stuk zullen worden beschreven:

Ingevoegde afbeeldingen bewerken

Eenmaal ingevoegd in de tekst kunnen afbeeldingen nader bewerkt worden en/of instellingen gedaan worden.

Ingevoegde afbeeldingen kunnen bewerkt worden door er op te klikken met de rechter muistoets. Er verschijnt dan een contextmenu met verschillende opties:

Tip! U wilt een afbeelding verplaatsen? Klik op de afbeelding een sleep deze naar de gewenste plaats. Dit werkt overigens ook voor geselecteerde tekst.