Spider-technologie

Heeft u behoefte aan een dagelijks vers aanbod van informatie in een bepaalde branche? Bijvoorbeeld voor inzichten in en rapportages over een bepaalde markt of om een centrale website te starten die alle informatie aanbiedt? Voor verschillende partijen heeft XPOS op het gebied van vacatures, huizenmarkt, vakantiereizen, vakantiehuizen, occasions, etc. al spider-technologie gerealiseerd. Net als de Google crawl robot halen de spiders de gegevens op en slaan ze gestructureerd op. Vervolgens kunt u de gegevens in elke gewenste vorm presenteren, exporteren, doorzoekbaar maken, etc.

Ook een idee? Laat het ons weten!

Tip: deze technologie kunnen we ook inzetten om informatie van uw eigen website te halen, bijv. als uw cms geen exports ondersteunt. Op die manier kunnen bijv. producten worden ingelezen en worden omgezet naar een Google Shopping feed.

Online chat service

In samenwerking met XPOS' partner newICTea is de chat-oplossing Loquendo gerealiseerd. Plaats een paar regels Javascript op uw website en u kunt direct met uw klanten communiceren. Zij zijn immers al op uw website... dus waarom u niet? Klanten kunnen direct vragen stellen en u kunt ze direct helpen. Via het chat-dashboard ziet u tevens hoeveel bezoekers er op de site zijn, waar ze zijn, etc.

Loquendo wordt al actief gebruikt door klanten en zal binnenkort worden opengesteld voor iedereen, inclusief een gratis variant! 

Meer informatie of interesse? Neem contact op

Maatwerk-oplossing voor de kappersbranche

Binnenkort meer!