Wel de lusten, niet de lasten.

Het maken van websites is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kunt uw klant (onder uw eigen naam) een complete website aanbieden inclusief volwaardig CMS, als aanvulling op uw dienstverlening.
De website(s) kunt u zelf in drie eenvoudige stappen aanmaken, en doorlopend vullen en onderhouden. Het werkt heel gebruiksvriendelijk, omdat er geen technische kennis voor het werken met het CMS van XPOS is vereist. Wij verzorgen de gehele technische infrastructuur van hardware en software. U focussed zich op uw vakgebied, maar kunt uw klanten tegelijkertijd wel extra service bieden.

Word Reseller.

Als reseller verkoopt u websites onder naam van XPOS, op basis van onze adviesprijzen. U krijgt een provisie over iedere site die u verkoopt. Na een snelle, eenmalige registratie kunt u uw klanten direct websites onder onze naam gaan aanbieden.

De voordelen van Reseller zijn.

Als reseller kunt u profiteren van de voordelen van het XPOS cms. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem om eenvoudig websites mee te maken en te onderhouden. Het cms kunt u als extra service aanbieden aan uw klanten. Voor een nieuwe website kunt u bijvoorbeeld bijv. zelf de nieuwe vormgeving ontwikkelen of de nieuwe webteksten schrijven.

Interesse? Neem contact op

Word Partner.

Als partner stelt u zelf de tarieven vast die uw klanten voor het cms betalen. U werkt niet onder naam van XPOS, maar verkoopt het cms onder uw eigen naam, alsof het uw eigen systeem is. Er wordt een ‘white label’ partneromgeving voor u ingericht, waarin u al uw klantaccounts overzichtelijk kunt beheren.

De voordelen van Partner zijn.

Als partner kunnen u en uw klanten profiteren van de voordelen van het CMS van XPOS . Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem om eenvoudig websites mee te maken en onderhouden. U kunt dit,  onder uw eigen naam, als extra service aanbieden aan uw klanten en zelf extra diensten verkopen. Bijvoorbeeld een marketingcommunicatiestrategie rondom de website, het bedenken en realiseren van de vormgeving, etc.

Interesse? Neem contact op

Kick the tires!

Eerst even kijken en uitproberen? U kunt een gratis demo-website aanvragen die u binnen 5 minuten kunt gaan gebruiken. Deze demo-website bevat alle modules en is niet beperkt in functionaliteit. En hij staat u helemaal alleen ter beschikking zodat u in alle rust zaken kunt verkennen.

Probeer 30 dagen gratis

Wie gingen u voor 

De volgende bedrijven zijn al partner: newICTea, Com-firm, ScanYours, Siteliner, Vierkant Ontwerp, Perplex internet marketing, Webgiants, Q-ray, Buro van Oranje, Comcredo, Infoserve, ID3, Naskin, ...

Samen sterk.

Een website is meer dan alleen een technische aangelegenheid. Juist de aanpak, de vormgeving, de teksten en promotie zijn bepalend voor het succes van een website. Om die reden werkt XPOS graag samen met partners die zich gespecialiseerd hebben op verschillende gebieden. U kunt gebruik maken van ons netwerk om zoveel mogelijk uit uw online activiteiten te halen. En andersom: wij verwijzen graag naar u als partner met bepaalde expertise!