help Stel uw vraag!

Heeft u een vraag voor ons, dan kunt u deze mailen aan . Als het even kan beantwoorden wij uw vraag dezelfde dag nog.

Hoge nood en direct behoefte aan persoonlijk contact? U kunt ons te allen tijde bellen op 055 - 576 09 76, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

question Handleiding

Het XPOS cms beschikt over een uitgebreide handleiding. Daarin vindt u alle informatie omtrent het cms, van een eerste introductie tot en met gedetailleerde uitleg van modules en hoe ze het beste praktisch in te zetten zijn.

Raadpleeg de handleiding

servers Online?

Het wil nog wel eens voorkomen dat 'het internet' hapert, het blijft immers techniek. Het kan zijn dat uw verbinding met het internet niet werkt, dat een server bij ons hapert, etc. Soms is niet direct duidelijk waar het probleem ligt. Om onafhankelijk te kunnen controleren of de systemen van XPOS up-and-running zijn kunt u te allen tijde de pagina

http://status.xpos.nl

raadplegen. Daar kunt u de online status van de XPOS systemen dag en nacht opvragen incl. de historie. Als er nood aan de man is zullen wij daar ook actuele berichten over eventuele problemen plaatsen.

U kunt ons ook op Twitter volgen, ook daar zullen wij in geval van problemen berichten plaatsen over de oorzaak en wanneer het is opgelost: https://twitter.com/xpos