users Partners

Schoenmaker blijf bij je leest!

Een website is meer dan alleen een technische aangelegenheid. Juist de aanpak, de vormgeving, de teksten en promotie zijn bepalend voor het succes van een website. En elk van die onderdelen is een vak apart! Om die reden werkt XPOS graag samen met partners die zich gespecialiseerd hebben op verschillende gebieden. U kunt gebruik maken van ons netwerk om zoveel mogelijk uit uw online activiteiten te halen.

   
 

Com-firm is een enthousiast internet bureau. U kunt bij ons terecht voor een compleet scala aan diensten, zoals project management, internet strategie en online marketing. Onze passie is het bieden van toegevoegde waarde. Wij helpen bedrijven beter te worden online. Met creatieve mensen en effectieve oplossingen maken wij van uw doelstellingen, onze uitdaging. Met een persoonlijke en een gestructureerde aanpak worden de doelstellingen altijd bereikt. Com-firm heeft dit reeds bij toonaangevende bedrijven bewezen, waaronder de Universiteit van Tilburg, Jeep en Prťnatal.  

   

De creaties van siteliner zijn verweven met de ideeŽn van de opdrachtgever.
Een concept waarbij niet het beeld de doelstelling is, maar een middel om de achterliggende ideeŽn van de opdrachtgever te verwezelijken, zoals een professionele bedrijfspresentatie, een evenementpromotie of een effectieve productintroductie.

Daarnaast kunnen wij ondersteunen met interactieve media, online adverteren, webvertising, bannercreatie en search engine positionering waarmee effectief de doelgroep benaderd kan worden.

   

Vierkant Ontwerp: Vorm en functionaliteit houden elkaar in evenwicht. Het creatieve ontwerp is de ondersteunende factor. Het resultaat? Grafisch Ontwerp en User Experience.

   

Veel internetspecialisten denken bij internet aan techniek, Perplex denkt aan bezoekers. Websites worden bezocht door mensen van vlees en bloed met verschillende behoeften, motivaties en verwachtingen.
Wij ondersteunen u in het werven van bezoekers en helpen uw website te verbeteren. U profiteert van het meetbare resultaat. We maken niet alleen een internetmarketingplan met u, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor de creatie en uitvoering.

   

Word ook partner!