XPOS staat voor eXtended POSsibilities. Uitgebreide mogelijkheden op z'n Nederlands, omdat het Internet in al haar facetten nog lang niet aan haar einde is en nog voldoende mogelijkheden biedt om nieuwe websites en applicaties te ontwikkelen en bestaande te verbeteren of uit te breiden.

XPOS heeft haar activiteiten opgesplitst in projecten en diensten:


Onder de naam XPOS Internet Solutions voert XPOS met name grotere maatwerk projecten uit (al dan niet op basis van haar cms).

 


Onder de naam XPOS Web Services verhuurt XPOS haar cms als totaaloplossing in abonnementsvorm.

 

XPOS Internet Solutions

Wat doet XPOS Internet Solutions?

XPOS Internet Solutions richt zich op de realisatie van eenvoudig bruikbare internettoepassingen, zowel voor de bezoeker (klanten/relaties) als de gebruikers (medewerkers). Denk daarbij ook aan de achterliggende content management systemen, koppelingen met bestaande applicaties of databases. Onder realisatie wordt daarbij ook verstaan het uitbreiden of verbeteren van reeds bestaande websites of applicaties. Dankzij de jarenlange ICT-ervaring is XPOS in staat de mogelijkheden van de technologie te vertalen in concrete oplossingen die aan de eisen en wensen van de opdrachtgever tegemoet komen.Hoe werkt XPOS Internet Solutions?

XPOS Internet Solutions werkt het liefst in projectvorm en op basis van een vaste prijs. Na n of meerdere persoonlijke gesprekken brengt XPOS een offerte uit. In de offerte staan uitgangspunten, te ontwikkelen functionaliteit, voorgestelde aanpak en voorwaarden duidelijk omschreven. De voorgestelde aanpak is meestal iteratief van aard. Door samen met de opdrachtgever en andere betrokkenen de website in een iteratief proces vorm te geven wordt een succesvol eindresultaat gewaarborgd. Aan de hand van prototypen is de voortuitgang zichtbaar en kan er vroegtijdig ingegrepen worden als ideen of beoogde functionaliteit toch niet het gewenste resultaat opleveren. Voor werkzaamheden die XPOS niet zelf uitvoert of kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld grafisch ontwerp, werkt XPOS samen met professionele webdesigners. Daarbij kan XPOS optreden als hoofdaannemer of juist worden ingehuurd door webdesignburo's.

Voor wie werkt XPOS Internet Solutions?

XPOS Internet Solutions werkt voor grote en kleine bedrijven en non-profit organisaties, die internet effectief en professioneel willen inzetten voor een betere informatievoorziening of dienstverlening naar hun klanten of relaties.

Algemene gegevens XPOS Internet Solutions

XPOS Internet Solutions B.V.
Patrijsweg 13
7331 SR Apeldoorn
Telefoon: 055 - 576 09 76
E-mail:

ING Bank: NL96INGB0009556381
KvK: 08115523
BTW: NL815951024B01

 

XPOS Web Services

Wat doet XPOS Web Services?

XPOS Web Services verhuurt het door XPOS ontwikkelde cms als totaaloplossing: klanten, resellers en partners huren het cms op abonnementsbasis. XPOS regelt daarbij alle technische aspecten, van applicatiebeheer van het cms tot het managen van het serverpark.

Hoe werkt XPOS Web Services?

XPOS Web Services werkt het liefst samen met professionele internetbedrijven die als aanvulling op hun dienstverlening klanten een compleet cms willen leveren, zonder dat ze daarbij zelf zorg moeten dragen voor installatie van het cms, het beheer, het onderhouden, etc.

Voor wie werkt XPOS Web Services?

XPOS Web Services is er voor grote en kleine internetbedrijven die graag een totaaloplossing willen aanbieden aan hun klanten. De websites gebouwd met het cms zijn geschikt voor keine tot middelgrote websites voor bedrijven en non-profit organisaties.

Algemene gegevens XPOS Web Services

XPOS Web Services B.V.
Patrijsweg 13
7331 SR Apeldoorn
Telefoon: 055 - 576 09 76
E-mail:  
Algemene voorwaarden

ING Bank: NL61INGB0006214779
KvK: 58848223
BTW: NL853206508B01