Youtube, Google Maps, Twitter, etc...

Sommige websites en/of web-applicaties bieden HTML-code aan om direct te gebruiken in de eigen website. Denk bijvoorbeeld aan Youtube om filmpjes te tonen of Google Maps om een routebeschrijving op te nemen.

Om het invoegen van zulke HTML-code te vereenvoudigen kunt u de code direct invoegen zonder eerst naar de HTML-mode over te schakelen:

De HTML-code wordt ingevoegd en het resultaat is direct zichtbaar.

Voorbeeld: Youtube

Een filmpje van Youtube invoegen:

U kunt de embed code van Youtube ook direct invoegen door het keuzemenu gewoon op 'HTML' te laten staan en de code in het veld te plakken en op 'Ok' te klikken.

Het resultaat:

Tip! Wil je een Youtube-filmpje automatisch laten starten bij een bepaald tijdstip, voeg dan bijvoorbeeld #t=1m23s toe aan de url.

Voorbeeld: Google Maps

Een kaart/routebeschrijving via Google Maps invoegen:

Het resultaat:

Grotere kaart weergeven

Voorbeeld: Twitter

Het tonen van (eigen) Twitter-berichten op de website gaat via de RSS-module:

Het resultaat:

De RSS-module kan ook worden gebruikt voor alle andere diensten die gegevens via een RSS-feed (of Atom-feed) aanbieden.