Externe hyperlink

Er kunnen natuurlijk ook hyperlinks naar externe websitepagina's worden opgenomen. Klik op de -knop in de werkbalk en er verschijnt een popup-venster met een invoerveld voor de gewenste URL.

Externe hyperlinks kunnen niet alleen naar HTTP-adressen worden aangemaakt, maar ook naar HTTPS- en FTP-adressen. Kies hiervoor de gewenste optie uit de drop-downbox.
Tevens is het mogelijk om op deze manier 'links' op te nemen naar e-mailadressen of skype-'telefoonummers'. Kies hiervoor de optie 'mailto:' of 'skype:' uit de drop-downbox en vul een geldig e-mail adres of skype-nummer in.