Stijl

Onder 'Stijl' vindt u de keuze voor de vormgeving van deze pagina:

Stijl

Een vormgeving bestaat uit minimaal 1 pagina-sjabloon. Als er voor de vormgeving meerdere sjablonen beschikbaar zijn, dan kunt u deze hier instellen voor deze pagina. Kiest u voor een andere stijl, dan kunt u tevens aangeven of deze instelling ook moet worden doorgegeven aan onderliggende pagina's. Het vinkje bij 'doorgeven aan onderliggende pagina's' staat standaard al aan. Zet deze uit als u wilt dat de instelling alleen effect heeft op de huidige pagina.

Afhankelijk van de vormgeving/stijl zijn er nog meer instellingen mogelijk. Klik hier voor op de -knop achter de gekozen stijl. Er verschijnt een popup met de mogelijke stijl-instellingen per pagina en voor de hele website.

Neem contact op met de vormgever van uw website voor de mogelijkheden.

Deze instelling biedt de mogelijkheid om een afbeelding te selecteren die in de vormgeving gebruikt moet worden. Hoewel de naam 'menu-achtergrond' is, hoeft de vormgever de afbeelding daar niet voor te gebruiken. Vraag dus bij twijfel na bij de vormgever of, en zo ja, waarvoor deze optie wordt gebruikt.

Klik op de -knop om de afbeeldingen te tonen. Klik op de gewenste afbeelding en de afbeelding zal direct worden weergegeven. Klik op het verwijderen-icoontje om de instelling ongedaan/leeg te maken.

Lead-image

Deze instelling is alleen beschikbaar als de module nieuwsitems en/of paginalijsten actief is. De lead-image wordt door deze modules gebruikt om per item een (kleine) afbeelding te tonen in de overzichten.