Extra

Via de tab 'Extra' kan extra code aan de <head>-tag voor alle pagina's worden toegevoegd of net voor de </body>-tag alle pagina's.

Voor de <head>-tag kan dit bijvoorbeeld javascript zijn om bepaalde interactie mogelijk te maken, CSS-regels om specifieke opmaak te regelen of andere zaken die volgens de (X)HTML-standaard mogen worden toegevoegd aan een <head>-tag.

Net voor de </body>-tag kan bijv. javascript-code worden ingevoegd voor tracking, etc.

NB: enige kennis van HTML/CSS/etc. is vereist! Verkeerd ingevoegde HTML-code kan er voor zorgen dat de pagina niet goed wordt weergegeven of de pagina niet meer via het cms te bewerken is. Vraag bij twijfel om hulp.