Behalve voor instellingen kunt u ook op deze tab terecht om een link naar de beeldbank in te voegen:

De link naar de beeldbank kan worden ingevoeg door op deze knop te klikken. Selecteer eerst de tekst op de pagina waar de link moet komen. Ga vervolgens naar de beeldbank-module en klik op de knop en de link is gemaakt. U kunt meteen op de link klikken om de beeldbank te bekijken.

De volgende instellingen zijn mogelijk voor de beeldbank:

Afmetingen kleine afbeeldingen / Afmetingen grote afbeeldingen

Deze twee instellingen zorgen er voor dat de beeldbank weet in welk formaat de kleine en grote versie van een afbeelding getoond moet worden. Het kleine formaat wordt gebruikt in het overzicht/zoekresultaten-scherm en het grote formaat op de detailpagina. Het grote formaat is niet per se hét formaat van de afbeelding(en), want door te klikken op de download-link of op de afbeelding zelf krijgen de bezoekers het origineel te zien.

Geef de afmetingen op als breedte x hoogte, bijvoorbeeld 120x90.

NB: Deze afmetingen moeten beide(!) ook ingevoerd worden bij de Instellingen van Afbeeldingen. Het cms maakt dan van alle afbeeldingen automatisch ook afbeeldingen in het kleine en grote formaat. Bij de instellingen mag de toevoeging '>' gebruikt worden. Vul bij de beeldbank echter altijd het formaat zonder '>' in!

Items per pagina

Het aantal afbeeldingen dat per keer op het overzicht/zoekresultaten-scherm getoond moet worden. Bij meer resultaten/afbeeldingen verschijnen automatisch linkjes naar vervolgpagina's.

Alleen gebruikers uit de volgende groepen hebben toegang

U kunt de toegang tot de beeldbank afschermen. Alleen de gebruikers met een geldige loginnaam en wachtwoord uit de door u geselecteerde groepen, kunnen de beeldbank gebruiken.

Indien gewenst kunt u elke afbeelding laten voorzien van een download-link. Klikt men daar op, dan kan de originele afbeelding direct gedownload worden (in tegenstelling tot het klikken op de afbeelding om het origineel direct te bekijken.)