Gegevens gebruiker tonen

Als een gebruiker is ingelogd kunnen zijn/haar gegevens (zoals opgeslagen in het cms) op elke gewenste pagina worden weergegeven. De volgende gegevens zijn beschikbaar:

Deze gegevens kunnen worden getoond via variabelen, bijvoorbeeld:

[­TMPL_IF NAME="xcms_user_login"]
Welkom [­TMPL_VAR NAME="xcms_user_firstname"],
...
[­/TMPL_IF]

Zoals te zien in bovenstaand voorbeeld kan de variabele xcms_user_login worden gebruikt om te controleren of een gebruiker is ingelogd of niet. Als xcms_user_login leeg is, dan is de gebruiker niet ingelogd.