home | sitemap

Instellingen

Via het tabblad instellingen kunt u instellingen voor de forum-module wijzigen:

Verstuur notificaties

Elke keer als een bezoeker een bericht plaatst, kunt u daarvan een e-mail ontvangen. Dat is aan te raden, want op die manier kunt u makkelijk volgen of er geen ongewenste berichten worden geplaatst. Indien 'Ja' kunt u tevens het adres opgeven waar de notificaties naar verstuurd moeten worden.

Vooraf modereren

Standaard werkt het forum zo dat u achteraf (per e-mail, zie boven) de berichten controleert. Een bericht is dus al zichtbaar op de website voor dat u het ziet. Dit noemen we achteraf modereren. Heeft u dat liever niet, dan kunt u kiezen voor vooraf modereren: pas na uw toestemming wordt een bericht zichtbaar in het forum.

Gebruik anti-spam code

Zet deze optie op 'Ja' als u het formulier om een bericht te plaatsen wilt voorzien van een anti-spam code. Bij het versturen van een bericht moet de bezoeker eerst een code overtypen om te voorkomen dan spam-robots automatisch berichten gaan plaatsen.

Alleen gebruikers uit de volgende groepen hebben toegang

Naast het beveiligen van afzonderlijke forums kunt u ook het complete forum afsluiten. Dit geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid het complete forum af te sluiten en vervolgens afzonderlijke forums nader af te sluiten.