Voor de formulieren-module kunnen de volgende instellingen worden gedaan:

Algemeen

Default template voor e-mailsjabloon

De pagina die als standaard voor html e-mailsjablonen moet worden gebruikt.
Datumweergave De gewenste datumweergave in CSV-bestanden. Een CSV-bestand bevat per regel de datum van versturen van de gegevens. Hier kan eventueel een ander formaat worden ingesteld. Zie ook 'Datumformaat'.

Algemene instellingen voor 'CSV versturen via'

Het CSV-bestand met ingevulde gegevens kan periodiek worden gemailed of via FTP worden verstuurd. Voor een aantal gegevens zijn centrale instellingen mogelijk:

Wanneer Het onderwerp van de e-mail.
Methode De inhoud van de e-mail in platte tekst (zonder enige opmaak).

E-mail
Naar

Het standaard e-mailadres.

Onderwerp

Het standaard onderwerp van de e-mail.

FTP
Server Het standaard ip-adres van de FTP-server.
Loginnaam Loginnaam en ...
Wachtwoord wachtwoord voor de (standaard) FTP-server.

Webservices.nl adrescontrole

Via webservices.nl kan de formulieren-module automatisch aan de hand van een postcode en huisnummer de adresgegevens (straatnaam en plaatsnaam) ophalen. Hiervoor is wel een abonnement bij webservices.nl vereist.

Userlogin Gebruikersnaam en ...
Wachtwoord wachtwoord bij webservices.nl

Autotaxatie.net inruilmodule

Via Autotaxatienet.net kan de formulieren-module automatisch aan de hand van een kenteken de unieke url ophalen voor de inruilmodule. Hiervoor is wel een abonnement bij Autotaxatie.net vereist.

Gebruikersnaam SOAP-service Gebruikersnaam en ...
Wachtwoord SOAP-service wachtwoord bij Autotaxatie.net
Wachtwoord IP-hash Wachtwoord vereist voor de IP-hash.
Bedrijfsnummer Bedrijfs-/klant-nummer bij Autotaxatie.net. Bij meerdere vestigingen kan het bedrijfsnummer ook via een (verborgen) veld met label/datanaam companyid worden meegegeven.

Indien bovenstaande gegevens zijn ingevuld is er een standaard afhandeling beschikbaar bij een formulier: 'Inruilmodule start URL'.

Naast bovenstaande gegevens moet ook het kenteken van de occasion bekend zijn. Het kenteken kan via een (verborgen) veld met label/datanaam kenteken worden meegegeven.
Indien gewenst kunnen ook meteen de gegevens van de in te ruilen auto worden opgegeven via (verborgen) velden met als label/datanaam kentekenParticulier en kmstandParticulier (let op hoofdletters!).

Deze afhandeling zal op basis van de ingestelde en door bezoeker ingevulde gegevens de url naar de inruilmodule van Autotaxatie.net ophalen. Deze url is vervolgens onder de naam start_url beschikbaar als variabele op de bedanktpagina en/of bedankte-mail. Via een iframe kan zo op de bedanktpagina bijv. de inruilmodule worden getoond via

<iframe src='[­TMPL_VAR NAME="start_url"]' frameBorder=0 width=850 height=2000></iframe>

LinkedIn

LinkedIn kan worden gebruikt om profiel informatie van een bezoeker op te (laten) vragen om daarmee het formulier te vullen. Vooralsnog is LinkedIn erg summier met het verstrekken van informatie. Zo zijn de volgende gegevens op te vragen: voornaam, achternaam, volledige naam, url profiel.

API key

Om informatie van LinkedIn op te halen moet een API key aangevraagd worden via https://www.linkedin.com/secure/developer.

Eenmaal ingelogd (via een eigen LinkedIn account) kan een 'New application' worden aangemaakt.
Vul de verplichte gegevens in. Geef bij 'Application Name' een duidelijke naam op, want gebruikers/bezoekers krijgen deze te zien bij het inloggen op LinkedIn. Geef bij 'JavaScript API Domains' de domeinnaam van de website op (incl. http://). Sla de gegevens op en er verschijnt scherm met gegevens. Vul de getoonde 'API Key' in bij de formulieren-module.

Voorbeeld: