Hyperlinks

De knoppen , en  geven de mogelijkheid om hyperlinks te maken naar interne pagina's (pagina's op de eigen website), naar bestanden en documenten (op de eigen website) en naar externe pagina's en/of documenten en bestanden op andere websites.

Om een hyperlink in te voegen: selecteer de tekst die als hyperlink moet gaan dienen, klik vervolgens op één van de knoppen voor een link naar een pagina (), document () of externe website () (zie hieronder uitleg per type link). Indien gereed zal de geselecteerde tekst een hyperlink zijn die direct werkt.