Technische informatie

In sommige gevallen kan het handig zijn enkele gegevens van u en/of uw pc bij te hand te hebben om problemen op te lossen. Indien gevraagd kunt u onderstaande gegevens kopieren en mailen en/of telefonisch doorgeven:

Datum/tijd:
2024-04-19 23:10:10

Uw IP-adres:
18.218.184.214

Gegevens over uw browser:
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)

IP-adres server:
192.168.1.119

Performance van de verschillende servers van de cms-omgeving

Hieronder vindt u een overzicht van de 'load' van de verschillende servers van de afgelopen 2 uur.
Des te hoger de load, des te drukker een server het heeft. Idealiter ligt de load van elke server te allen tijde onder de 2, want dan is hij nooit overbelast (geweest).

Load balancers

Load balancer 1:

Load balancer 2 (backup):

Web servers

Webserver 1:

Webserver 2:

Webserver 3:

Webserver 4:

Webserver 5:

File servers

File server 1:

File server 2 (backup):

Image servers

Image server 1:

Image server 2 (backup):

Database servers

Database server 1:

Datebase server 2 (backup):

Management servers

Mail server:

Support server:

Verify: ZiLdssCoAXcAACz2RAAAAABR