Teksten

Voor de beeldbank kunt u alle teksten zelf opgeven. Van titels en linkjes tot uitleg en knoppen. De tekst bij de verschillende invoervelden geven al aan waar de tekst voor bedoeld is. Per veld een korte toelichting:

Titel zoekscherm  De titel van het zoekscherm
Uitleg zoeken...  Een (korte) uitleg over hoe de beeldbank en het zoeken werkt.
Titel zoekresultaat  De titel van de resultatenpagina.
Gezocht op... De tekst die vooraf gaat aan de trefwoorden zoals de gebruiker die heeft opgegeven.
Klik op een afbeelding... Uitleg bij de afbeeldingen dat men er op kan klikken voor het originele formaat.
Klik op een trefwoord... Uitleg bij de afbeeldingen dat men op een trefwoord kan klikken om verder te zoeken.
Trefwoorden  De titel van het scherm met alle trefwoorden in een tag-cloud.
Resultaat  De tekst voor de linkjes naar vervolgpagina's.
Niets gevonden... De tekst die wordt getoond als er geen afbeeldingen gevonden zijn.
Zoek op  De tekst voor het invoerveld met de zoekwoorden.
Zoek-knop  De tekst op de zoek-knop.
Toon alle trefwoorden  De tekst voor het linkje om alle trefwoorden in een tag-cloud te tonen.
Alle trefwoorden  De titel van het scherm met alle trefwoorden in een tag-cloud.
Uitleg alle trefwoorden... Uitleg boven de tag-cloud van trefwoorden.