Reacties

De reacties op pagina's kunnen centraal worden beheerd via Modules > Reacties per pagina. Het overzicht van reacties toont alleen de pagina's met reacties. Per pagina staat het ID genoemd, de titel, het aantal reacties en of reageren is toegestaan. Dit laatste kan direct aan/uit worden gezet. Indien uitgezet worden de reacties niet meer bij de pagina toont en kan er ook niet meer gereageerd worden, de reacties blijven wel bewaard en kunnen worden bewerkt.

Reacties bebeheren

Klik op de titel of aantal reacties van een pagina om de reacties te tonen. Het scherm toont alle reacties voor die pagina.

Klik op een reatie om deze te bewerken. Per reactie kan naam, e-mailadres en de tekst gewijzigd worden. Eventueel kan de status van een reactie op niet tonen worden gezet: de reactie is dan nog wel beschikbaar maar zal niet meer op de website worden getoond.

Bezoeker blokkeren

Als een bezoeker (herhaaldelijk) ongewenste berichten plaats kan hij/zij geblokkeerd worden op basis van zijn ip-adres. Klik op het -icoontje achter een reactie. Het ip-adres wordt nu toegevoegd aan de lijst van geblokkeerde bezoekers.

Reactie verwijderen

Klik op het verwijderen icoontje achter een reactie om de reactie na bevestiging definitief te verwijderen.